Bruschete rapide din paine toast

de Valclaudia in Sandvisuri, 6 Apr 2017 | 5102 vizualizari

 

merg de minune la micul dejun ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pane toast de secara
  • 1 ardei kapia
  • crema de unt
  • felii de cascaval Hochland
  • masline feliate
  • cascaval ras
  • parmezan ras
  • sare si piper dupa gust
  • rucola (optional) pentru servire
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete rapide din paine toast:

Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 grade C.

Ungem fiecare felie de paine cu crema de unt. Asezam apoi cate o felie de cascaval feliat peste fiecare felie. Deasupra, punem rondele de masline si de ardei kapia.

Presaram parmezan ras si dam la cuptor 5-10 minute.

Scoatem tava din cuptor, presaram sare si piper dupa gust, apoi cascavalul ras si mai dam la cuptor, alte 5 minute.

Scoatem bruschetele din cuptor si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete rapide din paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata